Om

Lidt om behandleren

Jeg hedder Gitte Fogh Nielsen, og er født i 1975. Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS i 2015 (3 årig uddannelse). Sideløbende med uddannelsen begyndte jeg at behandle, og fra august 2016 har jeg valgt at lægge alle mine kræfter i at behandle.


Jeg har de første 20 år af mit arbejdsliv beskæftiget mig med tal. Først inden for revision, senere i en økonomiafdeling i en kommune og senest som administrativ medarbejder.


Mit første møde med Body SDS var i 2007. Et trafikuheld 10 år tidligere havde efterladt mig med et piskesmæld og kroniske smerter, det kombineret med et par skulderoperationer gjorde at min krop havde brug for hjælp. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en fremgang, og jeg begyndte også at træne grundtræning hos Body-SDS. Langsomt kom der mere og mere styr på skulder og smerterne i kroppen og har kunnet lægge de smertestillende piller bag mig.


Jeg skulle dog igennem en sygemelding med stress før jeg fandt ud af at min karriere skulle ad en anden vej.


Så i 2012 startede jeg på uddannelsen, og dermed også for alvor sat fart på min egen personlige udvikling, hvor jeg har lært meget mere om mig selv, og fortsat vil blive ved med..

KONTAKT 

Vordingborg Kropsterapi Plantagevej 14

4760 Vordingborg


Tlf. 26 24 57 44


info@vordingborgkropsterapi.dk