Behandling

Søger du noget som ikke bare kan lindre på dine symptomer, men som kan komme ind til kilden til problemerne, så finder du måske en løsning lige her:

Behandling / massage

Giver hjælp til bl.a.:

– organproblemer, stress, angst, andre traumer

– gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer

– øgning af sundhed og velvære, udrensning af affaldsstoffer, selvudvikling

Hvad kan en behandling hjælpe med

Lidt omkring behandlingen:

Behandlingen har fokus på at sætte gang i kredsløbet. Gennem pulserende massageteknikker, bevægelse af led, åndedrætsteknikker samt zonepunkter arbejdes med at løsne spændinger – fysiske som psykiske – i muskler, inflammationer, sener samt begrænsninger i led. Der arbejdes altid med hele kroppen, da alle dele af kroppen hænger sammen.

Desuden arbejdes der med åndedrættet, som er med til at skabe rum og overskud for kroppen. Når man lærer at trække vejret ordentligt, kommer kroppen nemmere i balance.

Når man arbejder dybt med spændinger i kroppen, begynder kroppen og psyken at slappe af, og dette kan give en fornemmelse af indre ro. Dermed kan kroppen lettere restituere.

Hvordan foregår en behandling

En behandling starter altid med en kort samtale, hvor får du mulighed for at fortælle hvordan du har det, og hvad du har brug for at vi arbejder med. Efter samtalen begynder den fysiske del, hvor du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at opnå det bedste resultat, er det bedst, at du ligger afklædt i trusser/underbukser. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på. Du vil bliver behandlet på begge sider af kroppen

Efter behandlingen:

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte reagerer på behandlingen. Nogle oplever træthed bagefter – andre friskhed, nogle går ind i en psykisk proces pga. de følelsesmæssige spændinger, der skabes kontakt til.

Overordnet er der ingen tvivl om at behandlingen løsner kroppen og sætter gang i en selvhelbredende proces. Det er derfor vigtigt at drikke meget vand efter behandlingen, for at fremme udskillelsen af affaldsstofferne i kroppen.

Nyd den øgede kropsbevidsthed og giv efter for de signaler, som kroppen udsender for at skabe balance.