Om

Lidt om behandleren

Jeg hedder Gitte Fogh Nielsen og jeg er født i 1975. Jeg er opvokset i en ganske almindelig famlie med mine forældre og en storesøster. Siden skoletiden har det at arbejde med tal ligget mig meget nemt. Derfor var det også naturligt for mig at vælge en karriere inden for økonomi, og har da også brugt omkring 20 år på det.

Hvorfor så skifte retning? I 1997 var jeg impliceret i et trafikuheld, og jeg fik et piskesmæld. Efter at have levet med smerter i over 10 år, med en evig søgen efter noget der kunne afhjælpe, var jeg til min første body-sds behandling. Det var første gang jeg fandt noget, som rent faktisk hjalp mig. Jeg fandt ud af på egen krop hvordan oplevelser sætter sig i kroppen, og til at starte med kunne jeg slet ikke mærke andet en fysisk smerte. Langsomt fik jeg mere og mere kontakt med mig selv, min smerter forsvandt, og jeg kunne lægge de smertestillende piller på hylden. Men jeg fortsatte og arbejdede videre med de udfordringer jeg mødte i kroppen.

Jeg gik fra en meget lukket verden, hvor alle de ting jeg havde oplevet igennem mit liv havde fået mig til at lukke mere og mere ned, til at verden lå for mine fødder. Så meget, at jeg på et tidspunkt fik orlov fra min arbejde og drog på egen hånd til Indien og Thailand i 3½ mdr.. Det var en rejse ud i verden, men samtidig en rejse ind i mig selv. Jeg fik set og mødte mange spændende mennesker på min vej. Jeg havde ikke tidligere haft de store erfaringer med meditation, men valgte at deltage i et kursus over 10 dage i stilhed. Dagene gik med at meditere, og natten på en betonseng med en stråmåtte, og det er helt klart en måde at opleve sig selv på.

Jeg har altid været meget nysgerrig af natur, og vil altid gerne lære mere, så da muligheden bød sig til at starte på uddannelsen til kropsterapeut hos Body-SDS, så slog jeg til (og færdiggjorde den i 2015). Det har jeg ikke fortrudt, for jeg fandt ud at jeg ikke bare kan noget med tal. Jeg kan også noget med mennesker/kroppe. Det er så vildt at se hvor meget sammenhæng der er fysisk, psykisk og mentalt, og hvor meget de påvirker hinanden. Og med det i mente, så er jeg på en evig rejse i at udbygge min viden, så jeg kan.

Mit ønske i enhver behandling er, at hjælpe dig lige der hvor du er. Om det er fysisk, psykisk, mentalt eller en blanding du har brug for. Sådan at du også på egen krop kan få lov at mærke hvordan det er, at få løst op til livet..